Retail-Ambassadeur 2013 Coiffure Unique uit Bissegem

Zondag 24 november werden voor de 2de maal de Retail Awards uitgereikt.

De vernieuwde én gerestylde formule was een gigantisch schot in de roos. Voor het eerst werden de Horeca Awards én de Retail Awards gezamenlijk georganiseerd onder de noemer: ‘Hospitality Awards’.

De verzamelnaam ‘Hospitality Awards’ staat uiteraard voor klantvriendelijkheid, gastvrijheid, service en management, in beide sectoren evenwaardig. Ze worden ook wel ‘de Oscars van de kleine zelfstandige ondernemer’ genoemd.

De ruim 550 aanwezige horeca- en retailzaken hebben genoten van een schitterend diner dat in handen lag van chef-kok Frank Pets van San Marco Village en zijn team. Een prachtig showspektakel in een prachtig decor zorgde voor heel wat sfeer en droeg alleen maar bij tot het succes van de ganse avond.

10 Awards werden uitgereikt in evenveel categorieën. Bekijk alvast de Award winnaars van deze editie.

Reactie van de deelnemers

De Nieuwpoortse vistrap

Geachte organisatoren,

Ondertussen sta ik opnieuw met beide voeten op de grond en heb ik ‘het’ een plaats kunnen geven … In naam van het ganse team van de Nieuwpoortse Vistrap bedank ik jullie voor de prachtige gala-avond, niet in het minst voor de objectiviteit van de jury! De Retail-hospitality Awards zijn een machtig meetinstrument en een mega-stimulans om te blijven ondernemen, elke dag opnieuw! Nogmaals proficiat voor de organisatie en tot volgend jaar vanwege de Nieuwpoortse Vistrap.
Serge Moetwil, zaakvoerder.

Devos Capoen

Beste Paul,

Een dikke proficiat met jullie event.
Persoonlijk vond ik de ontvangst zelf iets minder, maar de rest van de avond was super geregeld!
Bedankt voor de mooie avond! En uiteraard zijn we heel trots en blij met onze award. We zullen onze award en daarbij ook jullie event zeker promoten en in de kijker zetten.

Met hartelijke groet,
Devos Capoen

XL Mode

Beste,

Helemaal goed!
Volgend jaar doe ik zeker terug mee en dan ga ik voor ambassadrice he!
We hebben de drive terug vast. Super event, top!
Jullie mogen er fier op zijn.

Katti

Amacarons – Sint Niklaas

Beste Team,

Natuurlijk hebben we genoten van de heerlijke avond we waren zonder enige verwachten naar de awards gekomen dat dit kon gebeuren op een korte termijn hadden we nooit durven dromen tot volgend jaar hopelijk.

Mvg Moreno

Proxy Delhaize In de Klok

Beste,

We hebben er zondag van genoten, alles was goed georganiseerd !

Mvg
Sabine Levrau

Carrefour Market Bij Den Bels

Hallo allemaal,

Mogen we jullie hartelijk danken voor die fantastische zondag die jullie ons bezorgd hebben. Lekker eten, toffe optredens, toffe collega’s retailers. Amai het was geweldig en dan hebben we nog wel niet gewonnen zeker !!!!!!! Wij waren de gelukkigste en fierste mensen die je maar kon indenken.

Dank je wel.
Hele lieve en vriendelijke groeten.
Kerremans Peter en Dubin Astrid

Hallo,

Wat een vlugge return. Jullie zijn echt wel geweldig. Nogmaals bedankt om de vele reactie op mijn soms onzekere mailtjes, maar vooral voor zondag. Wij hebben genoten en das wel duidelijk op de vele foto’s. Dank je wel.

En wij hebben zeker de nodige info al doorgegeven aan Carrefour. We hadden gisteren onze regio vergadering en zijn daar ook al in de bloemetjes gezet. Blink blink 🙂 en hebben gepromoot zodat er volgende jaren zeker nog collega winkeliers zullen volgen. Unizo, buurtsuper zijn ook al op de hoogte en er komt een artikel in hun magazine. Wij gaan het zeker vermelden, daar mag je van op aan. Nogmaals dank aan alle medewerkers.

Lieve groeten uit Kapelle op den Bos
Dubin Astrid en Kerremans Peter

Frank-i-Sport

Beste,

Ik was zondag zeer tevreden met mijn tweede plaats bij de buurtwinkels non food. Het heeft me ook al de nodige publiciteit opgebracht. Daarom zou ik graag eens het verschil tussen één, twee en drie willen weten. Ondernemen is een competitie geworden, waarbij je je elke dag opnieuw moet bewijzen ! Ik blijf er dus ook steeds voor gaan om de beste buurtwinkel te zijn.

Alvast hartelijk dank en een dikke proficiat voor uw organisatie.

mvg,
Frank Van Staeyen
Zaakvoerder Frank-i-Sport

Optiek Van Avondt – Beck

Beste,

Bedankt voor het doorsturen van de foto en uitslag.

Tevens voor de organisatie van een prima, onvergetelijke avond.

Met vriendelijke groeten,

Kevin Beck
Zaakvoerder Optiek Van Avondt – Beck bvba

One Thai

Beste Paul en collega’s,

Wij waren bijzonder tevreden en zijn zeer fier dat wij zo’n mooie prijs hebben mogen ontvangen.
Eerstdaags zullen we enkele mooie foto’s op onze website en facebookpagina plaatsen.

Proficiat voor jullie met de goede organisatie en bedankt voor de mooie huldiging.

mvg,
team One Thai

Lyf ontspanningshuis

Beste Team,

De reacties van al mijn klanten, er waren er zoveel en zo positief. Ik heb iedereen willen beantwoorden en heb minimum 4 uren per dag vorige week daarmee bezig geweest.

Wij wonnen al in 2011 maar om een of andere reden reageert iedereen nu meer, en kan ik er zelf veel meer van genieten.

Ook de pers is deze keer veel meer geïnteresseerd. Iedere dag een andere krant : goede reclame!!

Enkel ons gemeentebestuur hult zich in stilzwijgen, maar dat zijn we als zelfstandige niet-landbouwgerelateerde hier tot onze spijt al gewoon.

Bedankt voor de goede organisatie van de Awards. Jaar na jaar, zonder grote persoonlijke show maar steeds aanwezig!!!!! Eigenlijk verdienen jullie ook een award!!!

Petra, Luc en het ganse Lyf team
Lyf ontspanningshuis
Lichtervelde