Retail-Ambassadeur 2015 Catering Chaudfroid uit Geel

Juryrapport

Wie Catering Chaudfroid zegt, zegt meteen kwaliteit!

Het is duidelijk dat deze mensen leven voor hun zaak. Ze doen alles om het feest van hun klanten te doen slagen. De sterktes van deze cateraar zijn het enorm brede assortiment, vers bereid en kwaliteit.Ze gaan op zoek naar de beste producten om hun gerechten te bereiden. Zelfs staan ze enorm op hun hygiëne.

Ze werken met een hygiëne controle bedrijf die dagelijks controlepunten oplijst zodat ze deze systematisch kunnen afvinken. Maandelijks krijgen ze controle van deze organisatie. Indien een klant plots voor problemen komt te staan, helpen ze altijd (bv. wanneer een andere cateraar plots afbelt).

De jury was onder de indruk over wat zij met zijn beperkte team kan klaarspelen. Hij kan vol passie vertellen over zijn job en is trots op de evolutie en groei van zijn onderneming. Hij zit nu op een grens dat hij ofwel moet uitbreiden of klanten weigeren. Zijn passie weerspiegelt in het grote aanbod van foodtrucks die hij op allerhande events kan inzetten.

Chaudfroid Catering nam voor de 5e maal deel aan de Awards en viel meermaals in de ere-prijzen. De laatste 2 edities won hij steeds de Award voor beste Cateraar van België.

Reactie Horeca Ambasadeur

Ik ben gisteren naar Kortrijk gereden en Brasserie Nostalgie bezocht, desondanks dat ze derde waren heeft de overgelukkige Christine me verteld dat haar zaak gered is door de Horeca Awards! Het ging zeer slecht met haar zaak, dankzij de goede ranking en een zeer positief persbericht daarover hebben de klanten hun weg gevonden.
Zij doet zeker mee volgende editie! Als Horeca Ambassadeur is dit heel fijn te horen!

Paul Mortelmans
Horeca Ambassadeur

Waarderingscijfers

Marketingstudie – Klanten-tevredenheidsonderzoek 2015

467 horecazaken kregen een positief waarderingscijfer. Op basis hiervan komen 223 horecazaken met de hoogste scores
in aanmerking voor de Horeca Awards 2015 (reservelijst niet opgenomen).

Download het overzicht van de geselecteerde horecazaken.