Retail-Ambassadeur 2015 Carrefour Market Nipa – Zele

De supermarkt is sinds 8 jaar in handen van Nico en zijn echtgenote. Deze supermarkt is meer dan een buurtwinkel geworden. Mensen kennen elkaar hier. In 2014 werd de winkel verbouwd.

Uniek is het feit dat bij het veranderingsproces de klanten werden bij betrokken wat enorm werd gewaardeerd. Er werkt hier ook een hecht team van 18 mensen en dat is nodig want de diensten van de Market in Zele is heel divers. Naast de fysieke winkel kunnen mensen ook online terecht (www.marketzele.be) om een bestelling te plaatsen: ontbijtmanden, picnicmanden, broodjes, soep, boodschappen,… . Dagelijks wordt er geleverd aan huis/bedrijven.

De supermarkt nam al vaker deel aan de wedstrijd, juist omdat ze echt willen weten wat klanten van hen denken en hoe ze zich nog beter kunnen positioneren naar de concurrentie toe.

Een zaak met een hart en meer dan ooit een gewaardeerd Ambassadeur!

Waarderingscijfers

Marketingstudie – Klanten-tevredenheidsonderzoek 2015

344 Handelszaken & 21 winkelcentra kregen een positief waarderingscijfer. Op basis hiervan komen 135 retailzaken en winkelcentra, met de hoogste scores, in aanmerking voor de Retail Awards 2015 (reservelijst niet opgenomen).

Download het overzicht van de geselecteerde retailzaken en winkelcentra.