Het Kooktalent
Beste deelnemer, wij begrijpen dat u de kunst in het uitblinken meer dan duidelijk begrepen heeft…
Inderdaad kan u in deze rubriek, één van uw talentvolle medewerkers , uw chef-kok, uw maître d’hôtel, uw meer dan enthousiaste sommelier, uzelf of een waardevolle en ambitieuze collega belonen, die volgens u meer dan in aanmerking komt voor één van deze waardevolle labels.
We begrijpen echter niet goed waarom sommigen beweren dat prijzen en labels niet belangrijk zijn, desalniettemin zijn wij er vast van overtuigd dat erkenning krijgen voor je werk, je ideeën, je talenten toch essentieel zijn om in het beroepsleven vooruit te komen of een trapje hoger komen te staan!
Wij zijn inderdaad op zoek naar dat ene unieke, ambachtelijke en succesvolle gerecht waar u als eigenaar of professionele chef-kok meer dan fier op bent en dat trouwens ondertussen al één van uw handelsmerken is geworden in uw meer dan gewaardeerde horecazaak.
Verder merken wij hierbij nog graag op, dat u een ondernemer bent, die veel aan storytelling doet, u vertelt aan uw gasten over uw visie, uw aanpak, uw keuken en natuurlijk ook met veel plezier en fierheid over uw fantastische medewerkers in uw keuken en in de bediening… Zij vormen natuurlijk als geheel uw permanent en waardevol visitekaartje van uw fantastisch geleid en gerespecteerd horecabedrijf.
Als conclusie mogen we stellen, dat uw gasten van vandaag én morgen meer dan alleen, maar smaak verwachten, zij willen verrast worden met onverwachte combinaties, bijzondere gerechten en dranken, waarbij duurzaamheid, fermentatie en waarschijnlijk ook saké in thuis horen…
Dat en nog veel meer willen wij ontdekken in ‘Het Kooktalent van Vlaanderen’ en dit dan ook heel graag voor jullie in kaart brengen.