Reactie van de deelnemers

“Het volledige concept was zeer geslaagd. Op zulke gelegenheden kan men zien en merken dat jullie niet aan jullie proefstuk zijn. En als kers op de taart, werden we derde in onze categorie: juweliers/goudsmeden. Of zullen we maar in sporttermen spreken goud, zilver en brons. We zijn met zijn allen artiesten, sporters, genieters,…. Bedankt!”
Nadine Vanacker, Living Stone- Stone Shop

“Daar wij maandagavond onmiddellijk na de uitreiking van de Awards moesten vertrekken, waren wij niet meer in de gelegenheid om u en uw medewerkers te bedanken voor de door ons behaalde Award. Wij en ons team zijn er ontzettend trots op. Hij staat te schitteren op onze toonbank. Het is dan ook een prachtig kunstwerkje.De reacties op het winnen van de Award zijn van iedereen heel positief.

De gala avond was super gezellig. We hebben enorm genoten van alles, het lekkere eten, de muziek, de sfeer, de babbel met andere zelfstandigen enz..

Wij wensen u dan ook nog veel succes toe en zullen onze Award blijven koesteren en hem hopelijk nog lang waard blijven.”
Nelson, Guigone en Mia Neyt, Nelson Hairteam

“Wij hebben genoten van een ‘tot in de puntjes afgewerkte’ gala-avond. Onze welgemeende felicitaties voor het lekker eten, de muzikale animatie, de prachtige feestzaal,… . Kortom, voor de totale omkadering van dit uniek evenement!

De kers op de taart was voor ons natuurlijk de uitreiking van de award in de categorie ‘Betere brood- en banketbakkerij/chocolatier’ 🙂 Het was een hele eer om deze prijs in de wacht te slepen op de allereerste ‘Belgium Retail Awards’. Tot onze grote verbazing werden we op het einde van deze pracht-avond nog bekroond tot ‘Algemene winnaar Retailambassadeur van België’. We zullen dit ambassadeursschap met trots dragen en ons uiterste best doen om op die manier de sector te ondersteunen en positief in de aandacht te brengen.

Want uiteindelijk zijn we toch allemaal winnaars in hetgeen we dagdagelijks proberen te verwezenlijken in onze zaak.

Nogmaals bedankt en alvast tot volgend jaar!”
Eric Van Thillo, Bakkerij Van Thillo

“Proficiat met de organisatie gisteren van de Retail Awards”
Tom D’Halluin Hoofdredacteur Retail Magazines

“We hebben genoten van een bijzonder spektakel, maar zijn bovenal trots te mogen deel uitmaken van een dergelijk initiatief die de kleine artisanale zelfstandige ondersteunt.”
Frederic Janssens, Trade Marketing Manager Gourmet Belux, Callebaut Belgium

“Mijn felicitaties met de organisatie.”
Serge Moetwil, zaakvoerder de Nieuwpoortse vistrap

“We hebben enorm genoten van de prachtige gala avond. Dikke proficiat voor de organisatie!”
Geert en Kathleen De Clercq, Bvba Maurice De Clercq en Zoon

“Ik moet jullie proficiat wensen met de perfecte organisatie, lekker eten, mooie zaal en natuurlijk content met mijn uitslag.”
Kenny De Keyser, kapsalon Kenny

“Richard en ik vonden het feest gisterenavond een topper. Alles was tiptop inorde en het was zeer luxueus, by the way ik heb tomatensoep gekregen en dat was een van de beste soepjes die ik ooit heb gegeten. Ik denk dat er weinig minpuntjes te vinden zullen zijn.”
Anita & Richard Luypaert

“Een pluim voor de puike organisatie van gisterenavond.”
Marc Legiest, NV Kleding Legiest

“Betreffende de avond zelf zijn wij van mening dat alles heel goed is verlopen, wij hebben een aangename avond gehad en zaten aan een gezellige tafel. Enige wat ik volgend jaar zou veranderen, dat is ons de 1e prijs geven ;-).”
Fon Martens, Colman Antwerp Watches & Jewelry

“De avond zat heel goed in elkaar! Proficiat daarvoor!
Wij hebben alleszins heel veel geleerd en vinden dit een prachtig initiatief van jullie! Hopelijk tot volgend jaar!”
Sil & Sandy, Klasse Clubslager Finesse

“Alweer een flinke opsteker met de organsisatie van het allereerste Retail Awardq gala….. wat een feest, wat een locatie, en wat een uniek decor. Dikke proficiat met het verloop van een denderende avond… Ik denk dat iedereen, maar dan ook iedereen zeer tevreden naar huis is teruggekeerd. Dit was echt een van de sfeervolste avonden welke ik bij jou al heb meegemaakt. Ik was tevreden dat ik er nog eens kon bij zijn en je op die manier een dienst kon bewijzen.”
Jo Burms

“Geslaagde editie, dikke proficiat aan alle medewerkers! Alles was tot in de puntjes verzorgd, we hebben genoten in het kwadraat!!!”
Wim Lodewyckx

“Nogmaals bedankt voor de leuke avond en de mooie prijs,… en sorry voor mijn wantrouwen!!”
Steven Vervoort, Extreme Menstore

“Afgelopen maandag zijn we winnaar geworden van de “betere Belgische kleinhandel non-food”. We waren aangenaam verrast en wensen dit nu naar buiten te brengen. Via lokale media, website en facebook willen we zoveel mogelijk mensen bereiken.”
Gerd en Veerle Bastiaansen