De horeca- & retailpersoonlijkheden van het jaar

Het feest van de allerbesten
null

Een Lion D’Or is een professionele ereprijs voor handelszaken (horeca & retail) die zich reeds jaren in de kijker hebben geplaatst en een bijzondere waardering verdienen voor hun professionele inzet aan de klant.

De potentiële deelnemers worden, in tegenstelling met de Hospitality Awards, niet gekozen door het cliënteel maar wel door de professionele vaksector zelf.

Wél zal de klant, na nominatie, een belangrijke rol kunnen spelen in de toekenning van een Lion D’Or.

De stemlijst van potentiële deelnemers wordt enkel samengesteld door de professionele vakwereld, zoals persmensen, artiesten, producenten, toeleveranciers, regionale en nationale vakbladen, tijdschriftuitgevers, kranten, regionale radio, tv,… maar ook door de horeca-uitbaters en detailhandelaars zelf.

De horeca- en retailpersoonlijkheden die zij verkiezen laten zich kenmerken op verschillende domeinen zoals inspirerend vermogen, daadkracht, authenticiteit, prestatiegerichtheid, klantvriendelijkheid en sociaal ingesteldheid, ondernemingsdrang, maatschappelijke toewijding,… .

Als dank voor jouw inzet en door deel te nemen aan de VOTING-TOP-3 zet je jezelf als horecauitbater of detailhandelaar automatisch ook mee op de stemlijst in jouw categorie en ding je mee naar de titel: ‘horeca- en/of retailpersoonlijkheid van het jaar’.

Horeca persoonlijkheid van het jaar

Retail persoonlijkheid van het jaar

Toeleverancier van het jaar