De horeca- & retailpersoonlijkheden van het jaar

Het feest van de allerbesten
null

Een Lion D’Or is een professionele ereprijs voor handelszaken (horeca & retail) die zich reeds jaren in de kijker hebben geplaatst en een bijzondere waardering verdienen voor hun professionele inzet aan de klant.

De potentiële deelnemers worden, in tegenstelling met de Hospitality Awards, niet gekozen door het cliënteel maar wel door de professionele vaksector zelf.

Wél zal de klant, na nominatie, een belangrijke rol kunnen spelen in de toekenning van een Lion D’Or.

De stemlijst van potentiële deelnemers wordt enkel samengesteld door de professionele vakwereld, zoals persmensen, artiesten, producenten, toeleveranciers, regionale en nationale vakbladen, tijdschriftuitgevers, kranten, regionale radio, tv,… maar ook door de horeca-uitbaters en detailhandelaars zelf.

Deelnemers aan de Hospitality Awards nomineren tijdens hun inschrijving één persoon die volgens hen door zijn/haar capaciteiten, verwezenlijkingen en ambitie in de horeca of retail in aanmerking komt voor de mooie titel Persoonlijkheid van het jaar.

Daarnaast nomineren ze een horeca of retail toeleverancier die door zijn/haar toewijding, productkennis, volharding en grote servicegerichtheid de titel De Toeleverancier van het jaar meer dan verdient.

De horeca- en retailpersoonlijkheden die zij verkiezen laten zich kenmerken op verschillende domeinen zoals inspirerend vermogen, daadkracht, authenticiteit, prestatiegerichtheid, klantvriendelijkheid en sociaal ingesteldheid, ondernemingsdrang, maatschappelijke toewijding,… .

Persoonlijkheid van het jaar

Toeleverancier van het jaar